Fly-blogging

God morgen <3 Jeg sitter på flyet til Oslo nå. I helgen skal jeg til Gøteborg. Gleder meg og gruer meg på samme tid. Aldri gøy å reise fra familien sin. Men ikke ofte man får noe gratis heller. Vi har hatt en veldig fin uke bak oss. Bortsett fra at det er glatt på veiene så liker jeg snøen. Vi har både vært på skiturer og aket ute. 

Fine lillingen min <3 Første møte med snøen på akebrett. Og javisst om han elsket det. Tenk at han har blitt så stor. Bare dager igjen til han er 1 år. Og om ikke lenge er han barnehage gutt også. 
Så fint det var å kunne gå på ski igjen. Jeg fikk meg langrennski i julegave, noe jeg ikke har hatt siden barneskolen. Elsker ski <3 Vi har faktisk startet å kjøpe inn slalomutstyr nå også. Funnet noen bruktkupp, så kjøper vi det vi mangler nytt i februar. Jeg får nyte husmors ferien min <3

God helg da dere ♥

Tiden for studie og reise

Reklame flyfashion


Nå har det virkelig gått noen uker siden jeg har oppdatert her inne. Tiden går så vanvittig raskt, og vi er over halvveis i Januar allerede. Kroppen er trøtt for tiden, og jeg har egentlig kun prioritert det som er viktig. 1.Barna. 2. Jobb 3. Manne- og vennetid 4.Husstell.

Kjolen kan kjøpes HER og med koden veronicab25 så vil du få 25% rabatt på kjøpet ditt

Det var ikke før sist uke jeg også kom på at jeg også var student igjen. Før jeg gikk ut i mammapermisjon med Noah fullførte jeg to eksamener til jul på til sammen 30 studiepoeng. Tok permisjon på 1 år, og vipps var tiden inne igjen. Jeg studerer sosiologi ved Nord Universitet. Og da jeg tok kontakt denne uken fikk jeg greie på at de det siste året har endret studieplanen. Høsten 2017 kunne jeg se på videoforelesninger hjemmefra. Men nå har de stokket om på emnene, som gjør at jeg må lese alt selv. Jeg fikk tilbudet om å hoppe inn i den nye studieplanen. Men da måtte jeg ta tre eksamener og 45 stp. Jeg takket nei, og meldte meg opp til 30 stp på de to ekstraordinære eksamenene som arrangeres våren 2019. Det skal jo gå fint å lese selv og 🙂 Sosiologi er utrolig spennende å lese om! Jeg er jo utdannet vernepleier fra før, og hadde 7,5 stp i sosiologi fra før. Det kom godt med til eksamenene at jeg ikke startet helt på bunn. Med kunnskaper fra sosiologistudiet kan jeg benytte for eksempel til å utrede og klarlegge årsaker til sosiale problemer som for eksempel arbeidsledighet og kriminalitet. Samtidig som jeg kan undervise i samfunnsfag på ungdomskole og videregående. Selv om jeg trives med det jeg gjør, så vet jeg at jeg ikke skal jobbe med det samme de neste 42 årene før jeg blir pensjonist. Det er alltid fint å vite at man kan ha flere åpne dører, og utdanningskravene blir bare strengere for å få jobbene man ønsker. 

I tiden fremover skal vi også reise en del. Jeg ser på tiden frem mot høsten som en mulighet til å kunne reise! Bortsett fra det resterende vi mangler til å gjøre ferdig hagen å kjøpe ny seng, så er det ingenting vi sparer til. Og det vil bli godt å kunne leve litt på gode reiseopplevelser også. Det siste året har vi spart til møbler i huset, så det har vel blitt et nytt møblement omtrent hver måned for å fylle opp huset etter vi flyttet i det. Noe jeg aldri kommer til å ta lån på, så er det møbler, klær og reiser. Det mener jeg man skal klare å spare seg opp til. Derfor har det tatt litt tid før vi har fått alt møblement i boks. Nå mangler vi bare stor seng. Fra høsten skal vi starte på neste store sparemål. Så dette året skal være året vi reiser. Etter samtale med banken, regner vi med å kunne nå sparemålet når vi er bikket 30. Vi betaler jo ned mye avdrag i måneden på huslånet vårt, og med ekstra sparing ved siden av fra høsten så regner jeg med det vil ta omtrent 5 år. Så kanskje i 2024 eller 2025? Det høres lenge ut, men tiden går raskt nok. Håper dere har hatt en fin start på nyåret, så snakkes vi her inne oftere enn jeg har startet dette året med <3

Livet forandrer seg alltid og vi trenger forandring for å utvikles

Godt nyttår alle sammen ♥

Vi har omtrent vært hjemme hele julen. Hatt litt besøk, hatt hver våre dager ute, spist godt mat, og jobbet. Ikke noe spesielt, litt godt og ikke ha så mange planer også 🙂

Hva er dine mål for 2019? Ha mer forståelse? Slappe av mer? Ha et tettere budsjett å spare for en ferie, hytte, hus, båt? Fortell! Jeg har mine mål, men det er en hemmelighet for nå♥

Jeg tar livet med en klype salt. Det meste tar jeg godt. Men det er klart at det er mye som kan såre. Folk gjør sitt beste ut av sine opplevelser, lærdom og sitt eget ønske om å gjøre det beste. Livet forandrer seg alltid. Det forandrer seg ikke bare av de store tingene. Kanskje er det de små forandringene som skaper de store forandringene vi lengter etter? Det er viktig å ha forandringer i livet fordi uten forandringer, så vil vi heller ikke utvikles. Hvis vi ikke utvikles, så blir vi avviklet. Blir vi avviklet, vil vi ikke ha det bra med oss selv, vi vil ikke være fornøyd, vi kan tro at vi ikke er gode nok. Noe vi mennesker kanskje ubevisst hele tiden lengter etter, er å ha forandringer. Vi ønsker å ha det trygt å godt, og at alt skal være som det er, men samtidig er forandring noe vi trenger for å utvikles.

I høst så hadde jeg det ikke bra med meg selv. Det var mye som gjorde det. Men en av grunnene som jeg ikke tenkte over da, var at det var lenge siden jeg hadde hatt en forandring. Jeg var også veldig sliten. Ubevisst strevde jeg etter forandringer. Jeg savnet å blogge. Dermed opprettet jeg en blogg. Bestemte meg for å bli åpen. Så jeg ble åpen. Jeg ble spurt om jeg ville være forhandler i Forever. Jeg sa først nei, selvom jeg egentlig kunne tenke meg det siden jeg liker så godt produktene selv. Så skummelt å skulle satse. Det var langt utenfor min komfortsone å føle at man spammer i sosiale media. Men så våknet jeg dagen etter og da fikk jeg det helt tydelig at jeg hadde svart feil. Jeg trengte dette, og se hvor bra det har gått!! Det jeg vil frem til er at jeg fikk det bedre med meg selv. Jeg fikk forandringene jeg trengte. Jeg fikk den personlige utviklingen jeg trengte. Både gjennom å starte bloggen og som forhandler i Forever har jeg lært å bry meg mindre om rare rykter folk finner opp om meg, men også hvis andre snakker negativt om meg uten å kjenne meg. Jeg har lært meg, at jeg er meg. Jeg har allerede de menneskene i livet mitt som liker meg for den jeg er. Hvorfor må jeg være så redd for hva resten mener? Alle som på en eller annen måte skiller seg ut, eller gjør noe andre er misunnelige på, vil ha mennesker snakkende etter seg om hvordan de gjør ting feil. 2019 kommer til å bli mitt år, kjenner det på hele kroppen! Jeg har hårreisende mål, men jeg SKAL nå de. Og vet jeg må langt utenfor komfortsonen min. Men uansett så er det kanskje bare bra for utviklingen min, og for at jeg skal ha det bra. Følelsen på å ha fått til noe eller å mestre noe er sinnsykt god!

Har man det ikke bra, så kan man ikke få noen andre til å ha det bra. Det er viktig å ta vare på seg selv. Fordi alt starter med deg. Det starter ikke med at du går og hjelper noen andre. Har du det ikke bra selv, så kan du ikke hjelpe noen andre, og heller ikke barna dine. Gjør noe som gir deg energi til å kunne gjøre ditt beste for dine barn. For alt starter med deg. Har du en drøm? Lag deg små delmål som må til. Sats, og da mener jeg GI ALT. Så skal du se at du lykkes. 

Trenger du en forandring i ditt liv? Ikke nøl med å kontakte meg. Forever kan du jobbe med når du vil og fra hvor du vil. En mulighet til å tilpasse arbeidstidene etter livet, og ikke omvendt. Er du motivert? Målrettet og opptatt av naturlig skjønnhet og god helse? Lengter du etter å trå ut av komfortsonen, å se hva livet har å by deg? Er det på tide å endre kurs? Ikke nøl med å kontakt meg, så skal jeg fortelle deg mer! Du vil alltid ha meg som veileder og støtter deg ❤ La 2019 bli ditt år!