Livet forandrer seg alltid og vi trenger forandring for å utvikles

Godt nyttår alle sammen ♥

Vi har omtrent vært hjemme hele julen. Hatt litt besøk, hatt hver våre dager ute, spist godt mat, og jobbet. Ikke noe spesielt, litt godt og ikke ha så mange planer også 🙂

Hva er dine mål for 2019? Ha mer forståelse? Slappe av mer? Ha et tettere budsjett å spare for en ferie, hytte, hus, båt? Fortell! Jeg har mine mål, men det er en hemmelighet for nå♥

Jeg tar livet med en klype salt. Det meste tar jeg godt. Men det er klart at det er mye som kan såre. Folk gjør sitt beste ut av sine opplevelser, lærdom og sitt eget ønske om å gjøre det beste. Livet forandrer seg alltid. Det forandrer seg ikke bare av de store tingene. Kanskje er det de små forandringene som skaper de store forandringene vi lengter etter? Det er viktig å ha forandringer i livet fordi uten forandringer, så vil vi heller ikke utvikles. Hvis vi ikke utvikles, så blir vi avviklet. Blir vi avviklet, vil vi ikke ha det bra med oss selv, vi vil ikke være fornøyd, vi kan tro at vi ikke er gode nok. Noe vi mennesker kanskje ubevisst hele tiden lengter etter, er å ha forandringer. Vi ønsker å ha det trygt å godt, og at alt skal være som det er, men samtidig er forandring noe vi trenger for å utvikles.

I høst så hadde jeg det ikke bra med meg selv. Det var mye som gjorde det. Men en av grunnene som jeg ikke tenkte over da, var at det var lenge siden jeg hadde hatt en forandring. Jeg var også veldig sliten. Ubevisst strevde jeg etter forandringer. Jeg savnet å blogge. Dermed opprettet jeg en blogg. Bestemte meg for å bli åpen. Så jeg ble åpen. Jeg ble spurt om jeg ville være forhandler i Forever. Jeg sa først nei, selvom jeg egentlig kunne tenke meg det siden jeg liker så godt produktene selv. Så skummelt å skulle satse. Det var langt utenfor min komfortsone å føle at man spammer i sosiale media. Men så våknet jeg dagen etter og da fikk jeg det helt tydelig at jeg hadde svart feil. Jeg trengte dette, og se hvor bra det har gått!! Det jeg vil frem til er at jeg fikk det bedre med meg selv. Jeg fikk forandringene jeg trengte. Jeg fikk den personlige utviklingen jeg trengte. Både gjennom å starte bloggen og som forhandler i Forever har jeg lært å bry meg mindre om rare rykter folk finner opp om meg, men også hvis andre snakker negativt om meg uten å kjenne meg. Jeg har lært meg, at jeg er meg. Jeg har allerede de menneskene i livet mitt som liker meg for den jeg er. Hvorfor må jeg være så redd for hva resten mener? Alle som på en eller annen måte skiller seg ut, eller gjør noe andre er misunnelige på, vil ha mennesker snakkende etter seg om hvordan de gjør ting feil. 2019 kommer til å bli mitt år, kjenner det på hele kroppen! Jeg har hårreisende mål, men jeg SKAL nå de. Og vet jeg må langt utenfor komfortsonen min. Men uansett så er det kanskje bare bra for utviklingen min, og for at jeg skal ha det bra. Følelsen på å ha fått til noe eller å mestre noe er sinnsykt god!

Har man det ikke bra, så kan man ikke få noen andre til å ha det bra. Det er viktig å ta vare på seg selv. Fordi alt starter med deg. Det starter ikke med at du går og hjelper noen andre. Har du det ikke bra selv, så kan du ikke hjelpe noen andre, og heller ikke barna dine. Gjør noe som gir deg energi til å kunne gjøre ditt beste for dine barn. For alt starter med deg. Har du en drøm? Lag deg små delmål som må til. Sats, og da mener jeg GI ALT. Så skal du se at du lykkes. 

Trenger du en forandring i ditt liv? Ikke nøl med å kontakte meg. Forever kan du jobbe med når du vil og fra hvor du vil. En mulighet til å tilpasse arbeidstidene etter livet, og ikke omvendt. Er du motivert? Målrettet og opptatt av naturlig skjønnhet og god helse? Lengter du etter å trå ut av komfortsonen, å se hva livet har å by deg? Er det på tide å endre kurs? Ikke nøl med å kontakt meg, så skal jeg fortelle deg mer! Du vil alltid ha meg som veileder og støtter deg ❤ La 2019 bli ditt år!

1 kommentar

Siste innlegg