Julefeiring, julegaver- se hva jeg gidde til Tarjei


To julefeiringer er over. En hjemme oss fem på lillejulaften, og en hjemme hos besteforeldrene mine til middag på julaften. Tarjei startet på jobb julaften, så derfor ville vi feire dagen før så han også fikk være med å se gleden til barna. 
– Tusen takk til alle som har gitt oss og barna gaver ♥ 

Julegaven fra Tarjei fikk jeg noen tøfler jeg hadde ønsket meg og langrennski. Vi har vært sammen i 8,5 år, og hver vinter har jeg klaget på at jeg skulle hatt langrennski. Etter hver vinter har det endt opp med at det ikke ble kjøpt denne vinteren heller. Men nå dere! Kryssord flaks fikk jeg også. Føler det er umulig å vinne summer over 100-lappen på disse. Har aldri opplevd å vinne mer enn 100,- på disse flaks-loddene. Og det var en gang. Ikke at jeg er den store flakslodd-kjøperen heller, men det hender seg i blant. 

Hos meg fikk Tarjei Lanullva ullsett i fargen kongeblå. Når vi tok flyet til Gardemoen så vi dette på utstilling og da nevnte Tarjei at han syns det var stilig! Så da måtte det nesten bli julegaven. Så fikk han en boks C9 av meg også. Skal jeg starte på nyåret, skal han. Hehe! Koselig å gjøre det sammen da. Hvis du ønsker en livsstilsendring og vil få en kickstart på nyåret! Kontakt meg, så bestiller jeg opp til deg ♥  Eventuelt bestill i nettbutikken min HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg