Det var for meg veldig mørkt. Er du med meg?

Reklame | Egen nettbutikk

Er fult klar over at det som skrives, kanskje ikke burde deles om et slikt tema. Men jeg skriver likevel, siden det er mine tanker om meg selv. Fult klar over at jeg overhodet ikke er stor, og at mange sliter med verre problem. Eller så har jeg kanskje et forvrengt syn på egen kropp akkurat nå. Jeg tror begge deler stemmer.

Det siste svangerskapet tok knekken på kroppen min. Enda har jeg vond rygg, nakke, og bekken. Har ikke hatt slike plager tidligere. Ikke ille altså, men vondt og knekkbart. Etter meg selv så var ikke det, det verste. Mange sier “med det tredje svangerskapet så kommer versting-kiloene” og jeg slapp riktignok ikke unna. Det siste svangerskapet var for meg veldig mørkt. Bekkenplager meldte seg tidlig, og selv om vi flyttet i drømmehuset så ble det på en måte lyst, men på en annen side mørkere. I innflyttingen gikk det så hardt for seg at jeg brakk fingeren, og senen på nabo-fingeren. Aktivitetsnivået var ikke det høyeste med det jeg følte var et handicap i gange, grep og konstant trøtt. Kiloene samlet seg på. Dobbelt så mange kilo som jeg la på meg i det første svangerskapet. Jeg følte meg fryktelig stor. Trodde jeg var stor i mine første svangerskap. Men, dette tok alt til et høyere nivå. Den siste tiden trengte jeg hjelp til å komme meg ut av senga, eller bare for å reise meg opp av sofaen om jeg satt langt nok bak. Jeg la på meg 1/3 av kroppsvekten min. Og det er fryktelig mye! Om Tarjei ikke var hjemme, så brukte jeg skuldrene til å åle meg ut av sengen og ned på gulvet. Når han var borte på jobb, da dro vi oftest til Kristiansund slik at jeg kunne få hjelp av farmoren min til å aktivisere jentene ♥

Gledet meg til å få ferdig svangerskapet. Først såklart til å endelig få møte Noah ♥ Men også for å få kroppen min tilbake. Etter de to andre graviditetene trengte jeg så vidt å jobbe for det. Det gikk raskt før jeg følte meg komfortabel igjen. Men nå snart et år etter siste graviditet. Har jeg de samme tankene som når jeg gikk gravid. “Gleder meg til å få tilbake kroppen min”. Flere forteller meg “Men Veroncia da, det er helt normalt at kroppen ikke holder seg like bra etter tre graviditeter. Du har født tre barn på litt over fem år.” Og ja, hva så om jeg har født tre barn. Jeg ønsker ikke å høre det som et svar når jeg først forteller om at jeg vil ned til vekten jeg var. Ingen som er misfornøyd vil høre at det er normalt. For jeg vet det er normalt. Jeg har bare ikke akseptert det. Og det er kanskje der det ligger? Jeg er så sta at jeg skal tilbake. Ikke så mye ned i vekt, men mest oppstramming. Og det må være lov å ønske seg.

Men flink på å spise godteri, brus osv er jeg virkelig. Det har blitt en vane jeg har hver dag for å kose meg, og jeg snakker ikke småe mengder. På lik linje som jeg er usunn, så er jeg sunn og drikker aloe vera gel juicen og Argi+ hver dag, så jeg får jeg i meg mange gode vitaminer som gjør at jeg har overskudd hver dag. Nå er jeg så motivert til å kutte ut søtsuget, og ta i bruk tredemøllen min igjen. Men ikke helt enda, må få kose meg ferdig med julen først si ♥ Jeg har satt en dato for når jeg vil starte opp: Torsdag 3. Januar. Da skal jeg starte med C9 samtidig som jeg også skal ha en treningsøkt hver dag. 

C9 kan hjelpe på det første steget mot å etablere gode vaner som vil hjelpe deg med å oppnå varig vektkontroll. På bare ni dager. Det skal være effektivt og enkelt å følge. Oppi pakken er alle verktøyene du trenger for å starte forandring. I pakken inngår utvalgte kosttilskudd som støtter din nye livsstil. Du får en tydelig håndbok som steg for steg veileder og motiverer deg hele veien gjennom programmet. En praktisk shaker og et målebånd følger også med.

Du kan velge om du ønsker å ha C9 pakken med Forever ultra Vanilla eller i sjokoladesmak. Blandet med lettmelk blir Forever Ultra en fullverdig måltidserstatning ved vektkontroll, takket være innholdet av høyverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler. Du blir lett mett og vet nøyaktig hvor mange kalorier du får i deg. Det følger også med målebånd, håndbok og shaker. Forever FIber 1×30 porsjoner, det hjelper deg med å få inn fiber i kostholdet uten å tilføre unødvendige kalorier. Det følger med Aloe Vera Gel 2×1 liter. Aloe vera-drikken består av den fineste innerste geleen fra håndplukket Aloe vera. Den ble kåret til “Årets helseboost i 2017.” Siste som følger med i pakken er Forever Lean. Et kosttilskudd med ekstrakter av fikenkaktus, hvite bønner og krom. Det bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå. Når blodsukkeret holdes balansert, blir det enklere å droppe søtsaker. 

Så med andre ord er ikke bare C9 for deg som ønsker en god start for å gå ned i vekt, men også for deg som vil starte en sunnere livsstil med mindre søtsug. Jeg ønsker begge deler! Er du også med?

C9 kan kjøpes i nettbutikken min HER .
Eventuelt kan du sende meg en pm på facebook, legge igjen en kommentar her, eller en DM på instagram: Veronicabjer. Jeg tilbyr betaling med KLARNA i nettbutikken. Fri frakt på C9 i hele Norge. 90 dagers kundegaranti. Er du ikke fornøyd, så får du pengene tilbake 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg