En overraskelse reise

Reklame | Nelly // Egen butikk


Jakke: HER. Veske: HER. Sko: GANNI.  Koffert: HER

Fredag ettermiddag startet vi reisen. Tarjei hadde burdag og visste ikke hvor vi skulle. Første stopp Gardemoen, men flyet var forskinket i over to timer.


Klokken 21 var vi på Gardemoen. Vi var slitne(se trøtteansiktet på dette bildet) og sultne og jeg var bekymret for når det seneste toget videre skulle gå. Var lettet for at siste toget ikke hadde gått, og bestilte togbilletter i strekningen mot Skien. Tarjei hadde enda ikke fått vite hvor vi skulle. Selv så trodde han først vi skulle til København eller Stockholm fordi han hadde søkt på videre flyforbindelser fra Gardemoen. På flyet til Oslo, fikk han vite at vi skulle innenlands, og da var han sikker på at vi skulle videre til Tromsø, Kristiansand eller Bodø. Men når han såg jeg bestilte tog mot Skiien så skjønte han ingenting. 

“Hva skal vi i Skiien liksom?” Kom det fra han i det vi ventet på toget. 
“Vi skal ikke dit. Vil du vite nå hvor vi skal?”
“Hæ, skal vi ikke dit? Ja, nå vil jeg vite det”
“Vi skal til Larvik. Kan du gjette hva vi skal?”
“Åååh, tuller du? Skal vi på Farrisbadet?” Før han smilte, kysset meg og sa videre “Det er akkurat det vi trenger! Dette var en fantastisk bursdagsgave.”


Vi fikk rommet vårt litt etter det hadde bikket midnatt. Vi var frossne. Hadde gått i 10 minutter i regnstorm fra togstasjonen. Så et etterlengtet kveldsbad fristet mer enn noe annet. 

Dagen etter våknet vi til frukost, før vi tilbringte dagen videre i Farrisbadet. Kroppen trengte det virkelig. Den har nok trengt akkurat dette de 9 siste månedene. For midt i spaet sovnet jeg til og med liggende på ene stolen, når jeg egentlig bare skulle nyte utsikten og lyden av bølgene som slo mot land. Tarjei sa jeg sov på stolen i over en time. Men etterpå var jeg virkelig i form. Da skulle vi ta massasje, og det var en av de beste jeg har fått! 


Etter spaet var det bare å fikse seg for å spise lunsj. Vi valgte Peppes da den lå rett attmed hotellet. Før vi dro på rommet igjen og slappet av frem til vi skulle spise mat om kvelden i restauranten på hotellet ♥


Søndagen skulle vi hjem og sjekket ut til kl 12 før vi reiste videre med tog og fly ♥
For snart to måneder siden startet jeg opp min egen virksomhet under Forever Living. Jeg startet først og fremst for at jeg ønsket å gjøre noe nytt, som innebar at jeg kunne jobbe fra der jeg var. Og for at jeg ønsket at jeg og familien min skulle få muligheten til et sunnere og mer energisk liv. Vi lever i en tid der mulighetene er mange og unike. Jeg har virkelig tro på forever sine produkter. Husker fra jeg var liten at produktene hjalp meg med munnsår, solbrent/sår hud osv. Det fine med å jobbe i Forever er at jeg kan ta med meg jobben uansett hvor jeg er. Som for eksempel i går når jeg satt og ventet på toget. Man sier vel aldri nei til en ekstra inntekt? I snart to måneder har jeg testet mange produkter for å kunne anbefale mine favoritter videre. Jeg har allerede fått mange fornøyde kunder. Får fantastiske produkter til rabatterte priser. Jobber i et team som motiverer hverandre opp og frem. Ønsker du å være en del av dette teamet, få full hjelp å støtte til å få en bi-inntekt ved siden av din andre jobb? Hvor stor denne inntekten blir er avhengig av hvor mye du ønsker å jobbe ♥ Kontakt meg via en av mine sosial kanaler – Jeg vil gjerne jobbe sammen med deg ♥

Jakke: HER. Veske: HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg