Jeg har satt meg i en utsatt posisjon

Inneholder affilatelenker: Nelly.
Sko: Ganni, Bukse: HER, Veske: Leowulff, Genser: HER, Jakke: B-young, lik HER

Jeg vil bare si TUSEN TUSEN TAKK for all positiv tilbakemelding igår! Jeg var utrolig nervøs, men idag kjenner jeg på en glede over at det ble tatt så godt i mot. Flere har skrevet mye fint til meg. Ingenting gjør meg mer glad akkurat nå.

Jeg og Rose har allerede hatt en mamma og Rose dag bare oss to. Vi kjørte først Tuva på håndball skole, før vi dro på butikken for å handle inn til Tuvas bursdagselskap om to dager. Det var utrolig hyggelig på butikken da bekjente stanset meg, for å gi meg ros for å tørre å gå mine egne veier ved å opprette bloggen. Det skal litt mot til for å stoppe noen man ikke kjenner så godt for å gi dem ros. Det er liten tvil om at jeg har satt meg i en utsatt posisjon ved å opprette denne bloggen. Men som en kollega fint skrev til meg igår “Ta til deg rosen, lytt til det konstruktive og ignorer de som slenger med leppa”. Jeg skal prøve så godt jeg kan! 

Apropo denne buksen. Den er vanvittig komfortabel å ha på seg, samtidig som den kan brukes til fint. Utrolig elastisk stoff som gjør at det kjennes ut som jeg går med kosebukse. Videre skal jeg og Rose fortsette å spille brettspill og bare kose oss sammen. Det er ingen hemmelighet at den tiden man har alene med hvert enkelt barn bare blir mindre og mindre desto flere barn man får. Samtidig er den jo så viktig for hvor personlig forhold man får til hvert enkelt av barna sine. Hva tror du?

Jeg har bestemt meg for å ha åpen snapchat. Legg meg gjerne til: Veronicabjer

 

– Veronica

14 kommentarer

Siste innlegg